PROJECTEN

Projecten

Horticulture Services bv ontwikkelt aan mooie internationale projecten.

Projecten

Horticulture Services B.V. bouwt kas op dak!


Momenteel bevinden we ons in de afrondende fase van de bouw van een kas op het dak van congrescentrum MeetINoffice te Woerden. En dat is niet voor het eerst!

(meer…)

Nieuwbouw in het hart van het Westland!


De afgelopen week is Horticulture Services B.V. gestart met een nieuwbouwproject midden in het Westland! Voor kwekerij Zijdezicht. Een asters- en chrysantenkweker die gevestigd is in De Lier en onderdeel is van de Zentoo Group, faciliteren wij het gehele nieuwbouwproject vanaf de sondering tot en met het beglazen van het dek en de gevels.

Het proces begint met het slopen van de oorspronkelijke kas waarna het uitzetten van de kas plaats zal vinden. In week 15 wordt gestart met heiwerkzaamheden. Hierna volgt de fundatie.

In week 17 zal het daadwerkelijke bouwen starten. Ook zijn we in deze week bezig met de hemelwaterafvoer en de condenswaterafvoer. In hoog tempo razen onze monteurs vervolgens door naar het beglazen van het dek, de gevels en de verwerkingsruimte. Daarnaast beplaten we het sandwichdek en verrichten we werkzaamheden aan het luchtmechaniek.

Vanzelfsprekend zijn we bij Horticulture Services B.V. erg enthousiast over dit mooie project. Om deze reden hebben we besloten om in samenwerking met een aantal andere betrokken partijen een projectvideo te maken! Stay tuned!

Enorme schade: de nachtmerrie van iedere kweker!


Het overkwam één van onze klanten begin november. Door een tornado die enorme schade in vier van zijn kassen achterliet lag het gehele dek open. De schade? Meer dan 12000 ruiten!

Een enorme klus waaraan een strakke deadline van 9 weken gekoppeld was. Het dek moest voor kerst namelijk dicht zijn zodat de kassen weer vol gezet konden worden met nieuwe teelt. Om deze deadline te behalen zijn we opgeschaald naar een team van 62 monteurs die gelijktijdig herstelwerkzaamheden aan vier kassen uitvoerden.

John en zijn team zijn begonnen met het veilig stellen en de inventarisatie van de schade. Hierna zijn de mannen doorgegaan met het opruimen van de geleden schade waarna ze aan de slag gingen met het repareren van de kapotte ruiten. Na een periode van hard werken zaten onze monteurs met kerst weer bij hun vrienden en familie en stonden de kassen weer vol met tomaten. Missie geslaagd! Een in onze ogen historische prestatie waar we meer dan trots op zijn.

Horticulture Services B.V. goes international – Deel 2


In het eerste deel van dit nieuwsbericht vertelden wij u dat we een aantal zeer mooie nieuwbouwprojecten in Frankrijk uit hebben mogen voeren. De eerste van deze projecten vond plaats in Égletons, gelegen centraal in Frankrijk.

In deel twee van deze nieuwsreeks nemen we u mee naar Palau-del-Vidre. Gelegen in Zuid-Frankrijk. Onder de stad Perpignan om precies te zijn. Hier bouwden we een kas van 20.000 vierkante meter. Het betrof een foliekas van het type breedkapper. Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad van dit project mag het eindresultaat er zijn!

Horticulture Services goes international!


Afgelopen zomer heeft Horticulture Services bv een aantal zeer mooie nieuwbouwprojecten in Frankrijk uit mogen voeren. Voor één van deze projecten reisden we af naar Égletons. Gelegen centraal in Frankrijk.

Het project in Égletons was een zeer omvangrijke klus. Hier hebben we namelijk een kassencomplex van liefst 40.000 vierkante meter aangelegd! Een enorm project dat wij succesvol hebben afgerond. En hier zijn we dan ook trots op!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partij die garant kan staan voor nieuwbouw van een kas in zowel binnen- als buitenland? Aarzel dan niet en informeer naar de mogelijkheden!

Project Ter Aar


In de weken 42 t/m 45 heeft Horticulture Services bv een project in Ter Aar uit mogen voeren. Op het dak van de kas van de voormalig orchideeënkwekerij die tegenwoordig vooral als opslagruimte dient, mochten wij namelijk 1100 zonnepanelen leggen! Een mooi project dat wij maar al te graag uit wilden voeren, en daarnaast ook nog eens bevorderlijk voor het milieu. Daar zeggen we bij Horticulture Services bv nooit nee tegen!

Samen met directeur John hebben onze veelzijdige monteurs Darek, Eelco, Kevin en Radek deze mooie opdracht binnen vier weken tot een goed resultaat weten te brengen en naast dat onze monteurs stevig door hebben gewerkt mag het resultaat er ook nog eens zijn!