ONDERHOUD

Reinigen

Altijd een schone en smetvrije kas

Een schone, ontsmette kas met een goede lichtinval en optimale klimaatbeheersing levert het hoogste bedrijfsrendement. Daarom is reinigen een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw tuinbouwkas.

Periodiek reinigen

Horticulture Services bv gaat grondig te werk en beschikt over speciale veilige apparatuur om gegarandeerd elke plek schoon te maken. Door consequent na elke de oogst te reinigen en te ontsmetten, voorkomt u dat bacteriën, schimmels en virussen de nieuwe teelt aantasten.

Dakgoten

Met het periodiek reinigen van uw dakgoten zorgt u bovendien voor een optimale omgeving voor alle werkzaamheden die plaatsvinden op het dek met dekwassers,  krijtmachines enzovoort. Eventueel overgebleven glas of ander afval na reparatie door stormschade wordt bovendien tijdig opgeruimd, waarmee u het risico op lekkage aanzienlijk verkleint. Tijdens het leegzuigen en vacuüm reinigen van uw dakgoten kan de productie gewoon doorgaan. Onze apparatuur werkt op eigen kracht, onafhankelijk van uw stroom of water en is geschikt voor elk type dakgoot.

Wij raden aan om dit jaarlijks te doen.

Ja. Met onze middelen kunnen we elke plek reinigen.

zonnepanelen
john

Ik wil een schone en smetvrije kas!

maak kennis met John en zijn team