Meet Izabela, onze nieuwe collega!

Meet Izabela, onze nieuwe collega!

Vorige week hebben wij een nieuwe collega verwelkomd. Welkom Izabela Janko! Een week na haar start, stellen we haar middels een kort interview, graag aan u voor.

Wie is Izabela Janko?
Ik ben een 37-jarige vrouw. In mijn vrije tijd hecht ik veel waarde aan een gezonde levensstijl, ook sport ik graag. Ik ben graag buiten en kan erg genieten van de natuur. Ik breng met veel plezier de tijd met mijn vrienden door. Ook luister ik graag naar muziek en lees ik graag leerzame boeken.

Wat deed je voordat je bij ons in dienst kwam?
Gedurende de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als financieel administratief medewerkster in verschillende branches zoals het vervoer van containers, industriële reiniging en de transportbranche. In deze functies heb ik veel geleerd op bedrijfskundig vlak. Deze kennis hoop ik zo goed mogelijk te kunnen gebruiken in mijn nieuwe functie.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?
Voornamelijk zal ik me bezig gaan houden met ondersteuning van de directie. Verder zal ik de ene dag bezig zijn met de urenregistratie, de crediteuren- en debiteurenadministratie terwijl ik op andere dagen klantbezoeken zal afleggen en functioneringsgesprekken met onze buitendienstmedewerkers zal voeren. Een heel diverse functie dus.

Waar kijk je het meeste naar uit in je nieuwe functie?
Ik vind het leuk mijn collega’s zoveel mogelijk hulp te bieden waar nodig. Mijn doel is hiermee het gehele bedrijfsproces efficiënter te laten verlopen en ieders werk gemakkelijker te maken. Hiermee hoop ik dat we Horticulture Services bv met het hele team verder kunnen doen groeien!

Wij wensen Izabela veel succes en uiteraard plezier in haar nieuwe functie.

Deel dit bericht