REALISATIE

Kassen beglazen

Kassen beglazen is een vak, wij beheersen dit vak al jaren

Kassen, gevels en daken

Horticulture Services bv is gespecialiseerd in het beglazen van complete kassen, gevels en daken van alle soorten gebouwen. Van grote productiekassen tot en met eenvoudige hobbykassen. Elke maatvoering en elke uitvoering is mogelijk.

Kennis en machines

We hebben zowel de kennis en deskundigheid als de modernste apparatuur en machines in huis. Met onze verreikers en geavanceerde hoogwerkers kunnen we de hoogste plekken bereiken. Dit gebeurt altijd met veel zorg voor de veiligheid en arbeidsomstandigheden van iedereen op het bouwterrein.

Supersnelle glaslevering

U bent slachtoffer van een calamiteit. Dan wilt u snel geholpen worden! Dat kan alleen als het benodigde glas snel ter plaatse is. Bij ons kunt u hier van op aan! Ook bij reguliere onderhoudswerkzaamheden. Door ons grote internationale netwerk en het feit dat we onafhankelijk kunnen handelen, kunt u er zeker van zijn dat wij het benodigde glas snel ter plaatse krijgen! Niet alleen standaard soorten en maten, maar een grote diversiteit aan soorten, kleuren, types en afmetingen. En dit alles doen wij tegen een gunstige prijs. Wenst u de werkzaamheden uit te laten voeren door een ander? Ook dan leveren wij graag!

Geen zorgen over uw glasvoorraad. Laat ons uw voorraad beheren volgens de hedendaags geldende regels van verzekeringsmaatschappijen. En naast het leveren van nieuw glas voeren wij het oude, kapotte glas ook nog eens kosteloos af!

Wij zijn professionele beglazers en beglazen alles.

Natuurlijk, wij beglazen elke denkbare constructie.

Schoon bouwen
john

Ik wil mijn kas vakkundig laten beglazen!

maak kennis met John en zijn team