ACTUEEL

Nieuws en actualiteiten

Horticulture Services bv beweegt mee met de technologische ontwikkelingen op het gebied van glastuinbouw projecten. Omdat deze ontwikkelingen in een snel tempo opvolgen met nieuwe mogelijkheden, houden wij u hieronder op de hoogte van ontwikkelingen, nieuws en weetje over de branche en ons bedrijf.

Nieuws

Nieuwsbrief


Wij zijn er voor de kwekers, juist nu!

U kunt Horticulture Services bv gewoon bellen of mailen. Wij staan voor u klaar! Wij staan voor u klaar om te helpen bij problemen in, aan of rondom uw kassen. Is er glasschade of achterstallig onderhoud? Moeten de dakgoten, schermdoeken of zonnepanelen gereinigd worden? Zijn er technische storingen? Is er extra ruimte nodig of een handigere indeling van kassen of kantoor? Wij zijn specialist op het gebied van kassenbouw, onderhoud, beglazing, scherming, reparatie, reiniging en fundatie en gaan net zolang door totdat de klus geklaard is. In elke maatvoering en ook in het buitenland. (meer…)

BEDRIJFSUNITS TE HUUR!


Horticulture Services B.V. heeft per direct verschillende bedrijfsunits te huur aan de Dijckerhoek te ’s-Gravenzande. De bedrijfsunits zijn nieuw en daarnaast zijn ze door de gunstige ligging goed bereikbaar.

Deze ruime bedrijfsunits zijn te huur voor €450,- exclusief BTW.

Heeft u interesse in deze moderne bedrijfsunits? Neem dan direct contact met Malkenhorst makelaars of kijk voor meer informatie op https://www.malkenhorstmakelaars.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/'s-gravenzande/huur/bedrijf-406295-Dijckerhoek-39,40/ .

Bezoek ons op de HortiContact Beurs in Gorinchem


Van 18 tot en met 20 februari in 2020 zullen wij aanwezig zijn op de beurs HortiContact. Voorheen stond deze beurs ook wel bekend als de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem. De beurs dient als een trefpunt waar ondernemers en relaties in de tuinbouwsector elkaar ontmoeten. Naast alle kwekers en telers uit de groente-, fruit-, en sierteelt en boomkwekerij zijn ook branchegerelateerde bedrijven uitgenodigd.

Hoticulture Services bv is natuurlijk ook op deze beurs te vinden! Ons stand nummer is H159, Komt u gezellig langs? De koffie staat klaar. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de website van HortiContact

Nieuwe website online


Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe en frisse uitstraling. U kunt voor het hele kassenbouw traject van ontwerp tot realisatie bij Horticulture Services terecht. Onze nieuwe website is dan ook aan de hand van deze 3 stappen in het proces ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Ook na het project zal Horticulture Services u voorzien van super service voor uw kas. (meer…)